Yes – jeg så marmortrenden (som startede for nu læææænge siden) og tænkte “den hopper jeg lige med på”, så jeg købte to ruller folie, som jeg ville pifte mit kontorbord op med (nøjagtige ligesom Valdemarsro).

Men efter rullerne blev købt, har de ligesom bare stået og samlet støv.

Jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig for, om sådan et helt marmorbord trods alt ville blive for altoverskyggende og “spraglet” på et kontor med alt for mange sager og opbevaring (læs= lidt for meget rod).

– Muligheden er der stadig og opgaven er ikke så grænseoverskridende eftersom folien nemt kan rykkes af igen, hvis resultatet ikke er så godt.

I stedet har jeg påtaget mig et noget mindre projekt – nemlig at pifte et par små æsker op. Den ene var købt i Søstrene Grene og var både sød og fin, men havde ikke lige en farve jeg kunne bruge. Den anden æske var en smykkeæske fra Pernille Corydon.

De fik begge en omgang marmorfolie og nedenfor kan ses billeder af projekt og resultat.

IMG_0408IMG_0409IMG_0483IMG_0479IMG_0480IMG_0482Æskerne står på mit badeværelse og indeholder diverse  “dulleting” som hårpynt, smykker osv.

Fremgangsmetoden er ligetil, men jeg brugte alligevel en lille “hjælpende opskrift”, som du kan finde her: “Cover box with contact paper”. Fremgangsmåden er beskrevet på engelsk med med gode beskrivende billeder. Bare sig til, hvis der er noget du gerne vil have at jeg uddyber.

Som en ekstra lille note kan jeg tilføje at folie er UTROLIG nemt at arbejde med. Noget nemmere end jeg selv havde forestillet mig.

Kan I have en dejlig dag fyldt med solskin 🙂

 

2 Comments on Gamle æsker i nye klær’

 1. Betina
  24. marts 2015 at 18:04 (3 år ago)

  Det ser da vildt sejt ud, det der folie:) jeg siger Do It, til skrivebordet:)

  Svar
  • liljohansen
   25. marts 2015 at 6:50 (3 år ago)

   Tak tak, jamen det må jeg så lige gå i kast med når lejligheden byder sig 🙂
   Kan du have en god dag søde 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *