Beton er en ny dille som har sprdt sig rundt i blogverdenen – og nu altså også til min.
En lille del af mødregruppen fik pludselig blod på tanden til at lege lidt kreativt med beton/cement.

Og efter at have været i gang med det af to omgange blev min bror også interesseret og vi har derfor også leget kreative i indkørslen med murerspand, cement, sand, vand og diverse forme… 🙂

Som den opmærksomme læser (billedkigger) måske kan se, så er der ikke billeder af de færdige krationer fra de sidste 4 billeder, men det skyldes at cementen ikker tør endnu – så jeg vender stærk tilbage med de sidste billeder, når de er helt færdige 😉

8 Comments on Kreativ med beton – del 1

  • Lil
   18. marts 2014 at 19:44 (4 år ago)

   Tror lige husene skal pudses med lidt sandpapir så tagene kan blive “rigtig spidse”, men ellers bliver de vidst fine 😉

   Svar
 1. Anonymous
  20. marts 2014 at 6:04 (4 år ago)

  Hejsa må man spørge om hvad du har brugt/ hvordan man gør 🙂 især de huse i skriver om 🙂 hilse. Stina

  Svar
  • Lil
   20. marts 2014 at 12:57 (4 år ago)

   Hej Stina

   Tak for dit spørgsmål 😉 Det kan du tro. Jeg har bare brugt alm. cement fra en byggehandel, blandt op med fint sand og vand. De kan hældes i alverdens forme (kun fantasien sætter grænser), bl.a. mælkekartoner, tomme dåser osv. Husene har jeg lavet i toppen af en mælkekarton, som jeg med gaffatape har formet som et hustag. Tag lige et kig på mit næste indslag (kreativ med beton del 2) – Her viser jeg billeder af husene 🙂

   Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål.

   Venlig hilsen Lil

   Svar
 2. Anonymous
  21. marts 2014 at 9:16 (4 år ago)

  Du er simpelthen god til at lave forståelige diy’s det glæder jeg mig til at komme igang med, når vi har lært at sove uden at skulle gå hele øster bjerregrav tynd 😉 du gav mig lige inspiration til hvordan vores terrasse kunne indrettes

  Svar
 3. Anonymous
  21. marts 2014 at 9:22 (4 år ago)

  Glemte lige at spørge om stoffet på dine puder hvor er det fra 🙂 ja jeg er en værre tyv stjæler sorry. 😉

  Svar
  • Lil
   22. marts 2014 at 19:54 (4 år ago)

   Mange tak 😉 Spændende med jeres terrasse!! 😉 Åhh de unger – jeg har desværre også vendt Ida til at barnevognen skal rokke hende i søvn 🙁 Stoffet er fra Stof & Stil. Jeg har selv tyvstjålet ideen fra en sød nabo med god smag 😉 Venlig hilsen Lil

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *