Ja jeg er enten meget bagud eller virkelig virkelig i god tid… I know 🙂

Jeg er nok mest bagud, for jeg var lige bunken af billeder igennem fra julen, og da bloggen har stået yderst stille julen over (bl.a. fordi jeg har arbejdet på at flytte den til WordPress), så ser jeg nu, at jeg ikke har haft et eneste julebillede på bloggen… Udover inspiration til hjemmelavet julepynt.

Hvis I minder lidt om mig, så er julepynten FOR LÆNGST pakket ned (hallo Lil, of course it is – vi er i slutningen af januar!!). Faktisk kribler det allerede i mine fingre for at få pynten pakket i kasser den 27 december. Jeg nyder julemåneden – elsker at have pyntet op, men må indrømme, at jeg nyder det ligeså meget når der igen kan ryddes op 🙂

Alligevel synes jeg nu lige I skal se mit julebord fra 2014.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCJeg synes ikke det er for julet at vise her sen-januar-næsten-februar indlæg, fordi det næsten er lidt forårsagtigt i det “grønne” udtryk.

Jeg synes at jeg har formået at få dækket op til både børn og voksne, og alligevel bibeholdt den røde tråd 🙂

Læg lige mærke til de søde Hyacinter. min dygtige mor har bundet mos om med en fin diskret guldtråd – de er bare SÅ fine 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *