Som nævn i et tidligere indlæg har jeg været igang med et nyt projekt med at pifte noget tøj op – også kaldet “refashion”. Jeg fandt inspirationen på Pinterest til at gøre lidt ved en “kedelig grå top”.

Here is what I did:

Der kræver nok ikke den store forklaring, som ikke kan læses ud fra billederne – Men jeg har blot klippet nogle “bladforme” i fri hånd i forskellige størrelser ud af en rest stof jeg har haft liggende. Herefter har jeg lagt dem i et mønster jeg synes så fint ud på en ganske almindelig top fra Vila og syet på med zigzag mønster på symaskinen – et voila 😉

Det kan gøres på alt muligt tøj; t-shirts, kjoler osv. og med alle mulige stykker stof i forskellige former. Måske det også kunne være fedt at tilføje noget med læder 😉

Synes faktisk at resultatet blev ret godt – så jeg har den på i dag!

Rigtig god weekend 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *