Lidt skønne sommerblomster fra haven og to nye hjemmelavede armbånd 🙂

Det første armbånd som ses nedenfor, har jeg fundet inspiration til her: Frk.Hansens blog 

Armbånd med læder og guld 🙂

Dette armbånd er lavet med en guldkæde jeg har “klippet” i stykker og noget lædersnor, som er viklet derom og puttet ned i en lås, som jeg har købt ved Panduro Hobby. Det var nemt og hurtigt, så i et svuptag lavede jeg også et til min søde mor, da hun skal passe Maja i weekenden. Første “ferie” hos mormor med mere end en overnatning. De kommer til at storhygge sig!! 😉

Armbåndet forsøgte jeg også at lave med en grøn neon snor (istedet for læder), men da denne snor var for tyk kunne den ikke være i låsen. Hvis jeg får købt en større lås vender jeg tilbage med et billede af den neon grønne model også 😉

Nummer to armbåndt har jeg set på Pinterest, og valgte at lave et i sort læder.

Sløjfearmbånd i læder

Armbåndet her er også super nemt at lave, du kan se metoden på Pinterest eller her nedenfor:

 All you need er læder, tråd og en tryklås og du er good to go 🙂
Læderester kan du tit købe billigt. En mulighed er også at købe en gammel “grim” jakke i læder fra genbrug og klippe denne i stykker. Nogle gange kan man bruge de oprindelige sygninger til noget fedt.

God fornøjelse med at lave armbånd 🙂

Her ses de to armbånd sammen, men jeg vil hellere have læde armbåndet for sig selv på højre arm
og læder/guld armbåndet på venstre arm sammen med mit fine guldur fra kæresten 🙂

Nu har jeg sommerferie!!! 🙂

1 Comment on To forskellige armbånd i læder – DIY

  1. Monsterscircus
    30. juli 2013 at 20:50 (4 år ago)

    Elsker sløjfer, MÅ da prøve sådan en lækker sløjfe:-) tusind tak for vejledning og ha e rigtig dejlig sommerferie!

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *