Så er bloggen altså flyttet 😉 – Velkommen til min nye blog!!

Og hvorfor så gå igennem alt det arbejde med at flytte blog og indhold? – Tja, jeg manglede en del funktionaliteter, der hvor MajaDivine før havde sin platform. Jeg ønskede også at forbedre layoutet og udtrykket og det kunne bedst gøres på denne måde. Og til slut så er der det med navnet…! “MajaDivine” så dagens lys efter jeg havde fået min lille datter Maja, men siden da har jeg også fået lille Ida og så dur det jo slet ikke kun at bruge ét af børnenes navne i blognavnet 😉 Samtidig var der mange, som ikke anede hvad MajaDivine betød og hvordan det skulle udtales…

Det blev istedet til “With A Small Twist” – og hvorfor så netop det navn? Jeg elsker at være kreativ, når tiden er til det – men jeg må indrømme at min hjerne “ikke er udviklet til selv at tænke outside the box”. Jeg er desværre ikke selv særlig opfindsom, men jeg er mega god til at spotte når noget er smart, flot eller genialt lavet. Og jeg er god til at snuppe ideen, videre udføre den og gøre den til min egen (altså med mit eget lille twist). Og så lyder det også lidt lækkert “With a Small Twist” 🙂

Jeg håber virkelig du fortsat eller fremover har lyst til at følge med! Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål eller forespørgsler 🙂

SMIL (favicon).indd

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *