Ja som nævnt i tidligere indslag, er jeg langt bagud med at opdatere bloggen, og efter at have fundet “gamle” billeder på kameraet har jeg lige fået lyst at smide lidt af disse billeder på bloggen.

Julen forløb fantastisk – skøn mad lavet af min bror og mor, så det gav dejligt med overskud på min konto hvorfor jeg havde masser af tid til at hygge om mine piger og om gæsterne.

Jeg kunne (eftersom jeg ikke stod for noget med maden – udover at skrælle kartofler) bruge tid på pyntningen af julebordet, så der gik jeg all in. Maja og jeg tog en tur i skoven og fandt pynt til både julebord og generel pyntning af hjemmet. Man kan tydeligt se at hun går i skovbørnehave og er vant til at færdes i skoven. Vi have en super hyggelig dag sammen.

Det blev til en MASSE indsamlet mos, og en masse fede grene og bark.

Så selvom julen for længst er passé kommer her nogle billeder af det pyntede julebord fra 2015 – Det kan evt. bruges som ualmindelig tidlig inspiration til dette års julebord 🙂

 

Merry X-mas February everybody 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *